Helder werken levert tijd op

Leren van elkaar kan altijd en overal. Maar schiet er vaak bij in. Benader Marieke om jullie intervisie te begeleiden en je bent verzekerd van enthousiasme en diepgang.

matchmeter

Je eigen regisseur zijn?

Wil je overzicht houden en deadlines halen ondanks je volle agenda? Niet gelijk in de stress schieten als het even iets anders boom met bloemenloopt dan verwacht? Af van dat gevoel dat je net achter de feiten aanholt? Laat je dan coachen door Marieke.

Teamdoelen binnen handbereik?

Dat kan door samen het traject Voorwaarts door focus te bewandelen. Heldere keuzes maken, je houden aan de afspraken en elkaar durven aanspreken zorgen voor een constructieve samenwerking.

Als leidinggevende met volle overgave meedoen aan de discussie?ijsbloem

Geen zorgen over afdwalen of het onderbreken van notoire veelpraters. De vergaderingen beginnen en eindigen op tijd. Het gesprek gaat waarover het moet gaan. Dat kan als Marieke jullie gespreksleider is.

Op zoek naar een enthousiaste "influencer" als projectleider?

Marieke zorgt als projectleider voor heldere communicatie over de voortgang en motiveert de projectleden hun bijdrage te leveren. Zij beweegt zich met groot gemak tussen de projectleden en de opdrachtgever. Bovendien heeft zij een verbond met de tijd gesloten. De projecten die zij leidt lopen op koers.

NB. Zet je cursor op de foto en zie de titel.